Etusivu Oscar Kuvat Kuulumisia Linkit Muistoissa In English

Vuosi 2014
Vuosi 2013
Vuosi 2012
Vuosi 2011
Vuosi 2010

Vanhat
Emilin & Aaronin kuulumiset:
Vuosi 2009
Vuosi 2008
Vuosi 2007
Vuosi 2006
Vuosi 2005
Vuosi 2004
Vuosi 2003
Vuosi 2002

KUULUMISET 2013

08.12.2013 AGILITYKUULUMISIA
Lokakuun tollerimestaruuksien jälkeen olemme lomailleet täysin agilitystä. Viime torstaina kävimme tekemässä 15 minuutin pikatreenit Purinalla, lähinnä halusin tarkistaa kontaktien suorittamisen.

Tänään kisasimme kolmen startin verran PORSK:n kisoissa Ojangossa. Ensimmäiseltä radalta tuli yksi kielto, jonka korjaamiseen tuhraantui aikaa, tulokseksi 8,74. Hyppyradalla puhdas suoritus, mutta ensimmäisen kahdeksan esteen ajan Oscar teki aika laajoja kaarroksia ja tulokseksi hieman yliaikaa 0,89. Kolmas rata olisin puhdas nollarata :)

Ihan kelpo tulokset treenaamisen määrään (=puutteeseen) nähden ja ainakin meillä oli radalla tosi hauskaa!

08.11.2013 WE ARE BACK :)
Domainin vaihto palveluntarjoajalta toiselle ei sujunut ihan ongelmitta ja kotisivumme olivat poissa käytöstä suunniteltua pidempään.

Agilityssä kakkosiin nousun jälkeen meille tuli täysin suunnittelematon lähes neljän kuukauden mittainen kisautauko. Kisat tuntuivat menevän aina päällkekäin muiden suunnitelmien kanssa. Syyskuun lopussa pääsimme lopulta korkkaamaan kolmosluokan kahdella radalla ja saimme molemmilta radoilta tuloksen. Toisista kolmosluokan kisoista lokakuun alussa saimme ensimmäisen SM-nollan.

Lokakuussa osallistuimme myös tollereiden agilityrotumestaruuksiin Janakkalassa, jossa teimme kaksi 10 virheen rataa. Oli hauska nähdä samoissa kisoissa useampia tollerisuorituksia.

Oscar on voinut hyvin ja on alkanut kasvattamaan talviturkkia, tämä kesä menikin lähes täysin karvattomana!

10.06.2013 PUOLI VUOTTA TIIVISTETTYNÄ
Puolet vuodesta on kohta takanapäin ja sivu loistaa tyhjyyttään, lienee jo aika kirjoittaa pikainen yhteenveto alkuvuodesta.

Oscar vietti joulun ja uuden vuoden kanssamme Levillä. Takaisin tullessa koneen ruuman lämmitin ei toiminut, joten jäin Oscarin kanssa Kittilään ihmettelemään kun muu perhe matkusti kotiin. Meidät reititettiin uudestaan Rovaniemeltä Helsinkiin, joten matkustin Oscarin kanssa ensin taksilla Kittilästä Rovaniemelle ja sieltä lentokoneella Helsinkiin. Loppujen lopuksi kaikki sujui aika mallikkaasti, sillä olimme kotona vain noin 4 tuntia muuta perhettä myöhemmin.

Tammikuun alussa Oscar starttasi agilityssä, mutta koiraa ei liiemmin kiinnostanut tekeminen kanssani, joten jäimme kisatauolle. Alkuvuodesta esiintyi muutenkin "korvattomuutta."

Hiihtolomalla Oscar lomailli vanhempieni kanssa kun muu perhe lähti Teneriffalle.

Maaliskuussa ilmoitin Oscarin agilitykisoihin ja jouduin perumaan osallistumisen heti seuraavana päivänä kun Oscar pissasi verta ja sillä todetttiin suurentunut eturauhanen. Se sai antibioottikuurin sekä anti-testosteroni piikin ja sen myötä kuukauden kilpailukiellon. Antibioottikuurin jälkeinen pissakontrolli oli onneksi puhdas.

Huhtikuussa pääsimme taas jatkamaan kisaamista agilityssä. Vaikka tuloslistaan kertyi yhden nollatuloksen lisäksi paljon hylkyjä niin meillä oli taas tosi kivaa radalla ja virheet olivat pieniä. Eilisissä kisoissa toisella radalla Oscar teki hienon nollatuloksen ja nousi kolmosluokkaan!